Ook in de stad Leiden leveren wij de Leidsche Das op maat met eigen logo. Een leidsche das speciaal voor leidsche studenten en studentenhuizen

Leidsche Dassen Studenten met logo
Studentendassen met logo Leiden

Leiden Studentenstad, is naast veel andere steden een belangrijk stad als het gaat om studentendassen. Onze leidsche dassen worden nog steeds op traditionele manier vervaardigd. Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in het maken en ontwerpen van stropdassen met logo. Wij hebben verstand van zaken als het gaat om studentendassen. Als studentenvereniging in Leiden mag je rekenen op de snelste levertijd van Nederland en een zeer scherpe prijs! Wij helpen jullie graag verder met het maken van jullie studentendas. Neem gerust contact met ons op.

 

Zorgeloze Leidsche Studentendassen !

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0