Stropdassen met logo voor bedrijven

Naast het maken van studentendassen bieden wij ook mogelijkheden voor bedrijven, clubs of anders instanties. Een mooie zakelijk stropdas een trendy sportieve stropdas voorzien van jouw eigen logo? Het is allemaal mogelijk, en wij helpen jou er graag mee verder.

Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling waar onze designers mooie stropdas ontwerpen kunnen maken volledig in jullie huisstijl en huiskleuren. Laat je verrassen en vraag een gratis ontwerp aan. 

Geprinte damessjaal naar eigen ontwerp
Geprinte damessjaal naar eigen ontwerp

Manchetknopen laten maken

Jouw custom made manchetknopen laten maken in eigen stijl en kleuren. Een gewaardeerd modeaccessoire is de manchetknoop. Erg leuk om als relatiegeschenk weg te geven maar ook zeer geschikt om als cadeau te doen voor uw werknemers. Wij helpen jou graag verder met het maken van een origineel en mooi ontwerp. 

Stropdassen met logo voor bedrijven custom made
Stropdassen met logo voor bedrijven custom made

geprinte Damessjaals

Een smaakvolle geprinte damessjaals voor de dames? Dat kan, wij kunnen damessjaals volledig in eigen huisstijl en kleuren laten maken. Ook de afmeting kan in overleg. Ook bieden wij verschillende kwaliteit waaronder, polyester, zuiver zijde of katoen. Neem contact op en wij verzorgen graag een gratis ontwerp. 

Manchetknopen met logo op maat laten maken
Manchetknopen met logo op maat laten maken

Pins laten maken

Het dragen van pins versterkt de identiteit en het saamhorigheidsgevoel van jouw bedrijf of vereniging. Het zorgt ervoor dat mensen zich identificeren met jouw bedrijf en zorgt voor een mooie herinnering aan een speciaal evenement. Dat maakt pins zo bijzonder. Je kunt bij ons al terecht vanaf 30 stuks! Wij staan graag klaar om gratis ontwerpen te maken.


Sokken laten maken

Je eigen Happy Custom Made Sokken laten maken? Dat kan, Studentendassen.nl ontwerpt en produceert sokken volledig op maat en in eigen huisstijl. Sokken laten maken kan al vanaf 50 paar. Wil je de sokken voorzien van een kartonnen private label? Ook dat kan, om de sokken komt dan een kartonnen label waarop je een boodschap, afbeelding, slogan of tekst kwijt kunt. Vraag gerust een gratis ontwerp aan.