Stropdassen bedrukken en laten maken
05. september 2023
Op zoek naar stijlvolle stropdassen met jouw eigen logo erop? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze stropdassen zijn perfect voor studenten die op zoek zijn naar een professionele uitstraling voor hun studie, stage of werk. Met de toevoeging van jouw eigen logo wordt het een uniek en persoonlijk item. Onze stropdassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Of je nu op zoek bent naar een trendy stropdas of een klassiek exemplaar, bi

Maak je studentenoutfit compleet met een gepersonaliseerde stropdas!
15. augustus 2023
Er zijn verschillende redenen waarom studentendassen met een eigen logo een goede keuze kunnen zijn voor bijvoorbeeld een studentenvereniging of studievereniging. Ten eerste zorgt het dragen van een das met een eigen logo voor herkenbaarheid en eenheid binnen de groep. Daarnaast kan het logo ook dienen als promotie voor de vereniging en helpt het bij het creëren van een sterkere merkidentiteit. Het ontwerpen van een eigen das met logo kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan er gekozen wo

Dassen met logo voor studenten
18. augustus 2021
Goede kwaliteitsdassen voor een zeer scherpe prijs. Bij studentendassen.nl maken wij al geruime tijd dassen op maat voor studenten.

Stropdassen laten maken
04. maart 2021
Stropdassen laten personaliseren voor Studenten. Het kan al vanaf 25 stuks! Laat jouw verenigingsdas door studentendassen.nl ontwerpen en produceren. Uitmuntende kwaliteit voor een budgetprijs.

21. maart 2019
Ga jij ieder jaar met je vriendengroep een lang weekend weg? Zit je sinds dit jaar bij een studentenvereniging? Of misschien zit je wel bij een vriendenteam. Dan heb jij er vast wel eens over nagedacht om voor jouw groep gepersonaliseerde items te laten maken. Want hoé tof is het als jullie ergens lopen en iedereen ziet waar jullie vandaan komen, wat jullie doen of dat jullie simpelweg bij elkaar horen. Maar hoe pak je dat aan?

19. september 2018
Vrolijke Studentensokken met eigen logo laten maken kan al vanaf 50 paar. Onze sokken worden in Europa geproduceerd en zijn van zeer goede kwaliteit.

03. september 2018
Stropdassen met logo voor studenten. Studentendassen op maat met eigen logo

26. februari 2018
Custom Made Studentendassen laten maken door Studentendassen.nl Met veel ervaring maken wij dagelijks custom made dassen, wij leveren dagelijks vele studentendassen af.

21. februari 2018
Manchetknopen laten maken met logo. Vanaf 30 paar maken wij al manchetknopen op maat en volledig gepersonaliseerd. Informeer vrijblijvend!

21. februari 2018
Pins laten maken, Speldjes met eigen logo op maat laten maken kan al vanaf 30 stuks. Goedkope Pins op maat laten personaliseren bij STUDENTENDASSEN.NL

Meer weergeven