Sokken laten maken en ontwerpen voor Studenten

Je eigen gepersonaliseerde studenten sokken laten maken...

Sokken met eigen logo laten maken en ontwerpen, kan al vanaf 50 paar. Onze custom made sokken worden in Europa maar ook daarbuiten gemaakt en zijn van zeer goede kwaliteit. Naast de casual sokken leveren we ook sportsokken met logo. Wil je met je studentenvereniging, dispuut of jaarclub een eigen sok laten maken? Dat kan, wij ontwerpen sokken volledig in de signatuur van jouw vereniging.

 

Wij werken standaard met een premium kwaliteit sokken! De casual sokken wegen rond de 50gr en zijn daardoor van zware kwaliteit vergelijkbaar met topbrands in de winkel.

 

De custom made sokken zijn gemaakt van 80% katoen, 18% nylon en 2% elastan. Nieuwsgierig naar jouw gratis ontwerp? Stuur het logo naar ons toe en wij maken graag gratis ontwerpen... info@tieconcepts.nl

 

Nog meer foto's en informatie over sokken bedrukken? www.topsokken.eu - www.topsokken.nl

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Sokken op maat laten maken met logo
Sokken met logo laten maken voor Studenten
Studenten Sokken laten maken op maat
Studenten Sokken met logo laten maken
Custom Socks voor studenten laten maken
Custom Made Sokken laten maken voor studenten
Kleurrijke sokken laten maken met eigen logo
Kleurrijke sokken laten maken met logo

Onze custom made sokken worden door onze klanten zeer gewaardeerd en zijn van sublieme kwaliteit. De sokken wegen ongeveer 50/55gr waar andere meestal 40gr aanhouden als standaard. Wil je de sokken door ons laten ontwerpen en maken, dan helpen we natuurlijk graag en gratis met de ontwerpen. Naast casual sokken maken we ook sportsokken, sneakersokken, kniekousen en voetbalsokken. Laat jouw sokken maken door Studentendassen!